Az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulója alkalmából szerveztek ünnepséget Dunaújvárosban. A rendezvény keretében a kórház munkatársai vehettek át elismeréseket.

1991-ben alapította a helyi önkormányzat a Dunaújvárosért Díjat, melyet azoknak ítélnek oda, akik munkájukkal a városért maradandót alkottak, tettek. Minden évben ünnepélyes keretek között vehetik át az elismerést a kitüntetettek, az október 23-i ünnephez kapcsolódóan. Ebben az évben Neszmélyi György posztumusz díjat kapott, és a dunaújvárosi kórház szakembereinek munkáját is elismerte a közgyűlés.

Kitüntették a Szent Pantaleon Kórház sürgősségi osztályvezető főorvosát. Dr. Máté Ágnes 1998 óta dolgozik Dunaújvárosban, 2006 óta alapítója és osztályvezetője a Sürgősségi Betegellátó Osztálynak.  2015-től az egészségügyi intézmény Tudományos Bizottságának elnöke, mellette tanít és évek óta részt vesz a városban szervezett újraélesztési rekordkísérletek megvalósításában.

A dunaújvárosi gégészeti osztály teljes kollektívája is díjat vehetett át, az osztály nem mellesleg nemrég elnyerte a Családbarát Kórházi Osztály címet is.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.