A Tolna megyei Balassa János Kórház által szervezett Magyar Kórházak VII. Focitornája idén is az összetartozás, kollegiális kapcsolatok erősítése miatt került megrendezésre.

10 megyéből és Budapestről összesen 22 focicsapat 220 játékosa vett részt, köztük a Flór Ferenc Kórház csapata is. A Flór Focicsapat 3 éve indult először ezen a kupán, amikor is egy évekkel azelőtti összeállt – új tagokkal kibővített – focicsapatot élesztettek újra. Az orvosokból, betegszállítókból, higiénés kollegákból és röntgen asszisztensekből álló csapat heti rendszerességgel készült a bajnokságra, melynek meg is lett az eredménye. A Flór Ferenc Kórház új logója is szerencsét hozott. Az együttes tagjai elsőként játszhattak az új logóval ellátott mezekben. Az intézmény FlórFoci csapata jól teljesített, az 5. helyen végzett.

A bajnokságot a Kanizsai Dorottya Kórház (Nagykanizsa) nyerte, ezüstérmet a Bács – Kiskun Megyei Kórház (Kecskemét) szerzett, a dobogó 3. fokára pedig a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának (Pécs) csapata álhatott.

A megmérettetést valamennyi csapat komolyan vette és óriási küzdőszellemről tett tanúbizonyságot. Dr. Németh Csaba a Balassa János Kórház főigazgatója külön köszönetét fejezte ki a játékosoknak és a kórházak főigazgatóinak, a résztvevő kórházak vezetői testületeinek a nyitott, támogató hozzáállásért.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.