A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara nagy hangsúlyt fektet az egészségügyben tevékenykedők legjobbjainak elismerésére. 2019. december decemberében, Ünnepi Díjátadó Gála keretében elismerésben részesítették a legjobb egészségügyi szakdolgozókat. A rendezvény védnökei Dr. Horváth Ildikó, egészségügyért felelős államtitkár és Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkára voltak.

Az Év Kiváló Szakdolgozója díjat kortól, nemtől függetlenül bármelyik kamarai tag megkaphatja. A nyertes e díj birtokában kivívja a szakmai köztestület tagságának elismerését, amelyet kimagasló, kitartó munkájával, emberi magatartásával, megbízhatóságával ért el.

A díj nyertese 2019-ben: Kupszáné Németh Etelka, a Szent Margit Kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályának diplomás ápolója. Az egészségügyi szakközépiskola elvégzése után, 33 éve kezdett el dolgozni az egészségügyben. Intenzív betegellátó szakápoló, majd diplomás ápolói képzettséget szerzett. Célja a minél magasabb szintű szakmai munka végzése, amit munkájával, magas iskolai végzettségével és a rendszeres továbbképzéseken, tanfolyamokon való részvételével igazol. A sürgősségi szemlélet fontos számára, ezt a tudást igyekszik átadni az oktatói tevékenysége során mind a gyakorlatra érkezőknek, mind a Szent Margit Képzési Központban zajló OKJ képzések során. Elhivatottsága az egészségügy és a betegek iránt példaértékű.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.