A születés megható, bensőséges pillanatairól készített fotósorozat látható a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A képek megvásárolhatók, az ebből származó bevételt a kecskeméti megyei kórház újszülött és koraszülött részlege kapja.

A Bács-Kiskun Megyei Kórház babafotós partnerének, a Babyborn Photonak kiállítását Dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója nyitotta meg, aki szerint a jótékonysági fotókiállítás címe (Amikor megtörtént a csoda) a születés varázslatára utal.

–A családdá válás örök emlékű pillanat, amelyhez csodálatosan járulnak hozzá a kórház szülészeti és gyermekosztályának munkatársai. Köszönet illeti őket e helyütt is – mondta Dr. Svébis Mihály megnyitó beszédében.

A fekete-fehér alkotásokat a Babyborn Photo szakmai vezetője, Katona Tamás készítette, aki kislánya születését örökítette meg. A művész meghatóan beszélt arról, hogy miért vágott bele a kórházi babafotózásba.

A tárlat házigazdája Lékai-Kiss Ramóna színésznő, műsorvezető volt. A megnyitón a vendégeket Kurdi Viktor, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke is köszöntötte, majd Baán Katalin Veres Péter Díjas Fotóművész, a MAFOSZ alelnöke méltatta a kiállítás témájának fontosságát.

A tárlat december 20-ig látható a kamara székházának gróf Széchenyi István konferenciatermében.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.