A Magyar Vöröskereszt és a hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet két véradást tart az augusztusban.
2019.08.05.
A nyári időszakban különösen fontos a vérkészletek pótlása, hiszen a rendszeres véradók nagyrésze ilyenkor megérdemelt szabadságát tölti, de ebben az időszakban is vannak nagyobb balesetek, életmentő műtétek, ahol vérre lehet szükség. Ezért a társadalmi felelősségvállalás jegyében több szervezet a Magyar Vöröskereszttel véradást szervez.
Így a hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet is, amely két véradást tart az augusztusban. Petőfibányán, a Művelődési Házban augusztus 13-án, 9-től délig minden vállakozókedvű véradó számára, Hatvanban pedig a Bosch telepén az üzem dolgozóinak augusztus 27-én.
Véradásra jelentkezhet, aki legalább 18 éves (első véradónál 60, többszörösnél 65 év a felső korhatár). Az egészséges véradó testsúlya el kell, hogy érje az 50 kilogrammot. A véradásnál be kell mutatnia eredeti a személyigazolványát, a lakcím- és TB-kártyáját.
Véradást szerveznek Miskolc egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában is, a Szinvapark második emeletén augusztus 9-én fél 4 és este 6 között. Ezen a helyszínen egy nyereményjátékban is részt vehetnek a véradók, amelyhez a véradáskor kapott kódot kell regisztrálniuk. Az értékes nyeremények mellett 50 db fitness karóra is otthonra talál.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.