Ki, mit eszik olyan az élete. Egy boldog, kiegyensúlyozott élethez sokszínű egészséges táplálkozásra van szükség. Ebben segít a táplálkozási munkacsoport, nemcsak elméletekkel, hanem mindennapi ötletekkel is.

Kik vagyunk, mit akarunk?


Tudományosan bizonyított, hogy a táplálék minősége, mennyisége és összetétele alapvetően meghatározza életünk minőségét is. Azonban az már az egyén döntése, hogy mit és mennyit eszik. Az alapszabály a sokszínűség és a mértékletesség. Ehhez kíván hozzájárulni a táplálkozási munkacsoport hiteles hasznosítható információkkal, a mindennapokban alkalmazható egyszerű praktikákkal.


Miért fontos az egészséges táplálkozás?


A szív és érrendszeri betegségek, a daganatos betegségek harmada közvetlen összefüggésben van a táplálkozással. Akárcsak az elhízás, amely többek között felelős a magas vérnyomásért, a II. típusú cukorbetegségért, a rossz koleszterinszintért. Mindezek megelőzhetők, és részben gyógyíthatók, de legalább kordában tarthatók, az egészséges táplálkozással.


Mit szeretnénk tíz év múlva?


Egészségesen, egészségesebben táplálkozó embereket. Kell ennél többet kívánni?


Hova fordulhatok az ellátórendszeren belül, ha változtatni akarok?


Táplálkozás témában elsősorban dietetikus segítségét kérje. Ők ma már szinte mindenütt elérhetőek az alapellátási rendszertől a fittness-wellnes központokig.


Szlogenünk


„Értékkel étkezni”

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.