Hetedik alkalommal rendezték meg Kecskeméten a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bált, melyen az egészségügyben dolgozók mellett a város életének meghatározó szereplői is részt vettek. A jótékonysági esemény teljes bevételét a Bács-Kiskun Megyei Kórház működésére fordítják.

A bál először 2014-ben rendezték meg, és az idén is teltházas esemény volt. Fővédnöke Dr. Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere, a védnökei pedig Dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója, Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere, Kovács Ernő Bács-Kiskun Megyei kormánymegbízott, és Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke voltak.

Balogh Andrea Johanna, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Miniszteri Kapcsolatok Főosztályának főosztályvezetője, Kásler Miklós üzenetét tolmácsolta. Dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója, a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítvány kuratóriumi elnöke pedig hangsúlyozta mennyire hálás megjelenteknek, hogy évről-évre támogatják jelenlétükkel a bált.

A főigazgató hangsúlyozta, hogy az egészségügyben dolgozni szolgálatot jelent. Embert próbáló, de nemes, felemelő hivatás. Az erőfeszítés, kitartás és elhivatottság nyomán nyerte el a kórház az Év Családbarát Kórháza címet.

A jótékonysági bál bevételét teljes egészében a Bács-Kiskun Megyei Kórház működésére fordítják, az összegre a későbbiekben pályázhatnak a kórházi osztályok.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.