Egyre nagyobb teret hódít a nordic walking, hiszen Javítja az állóképességet és erősíti az izmokat. Dunaújvárosban több alkalommal is lehetőséget kapnak az érdeklődők, hogy közösen űzzék ezt a speciális sportot.

Számtalan programmal várja az érdeklődőket novemberben is a dunaújvárosi Egészségfejlesztési Iroda, mely hat évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a rendelőintézet egyik szárnyában. Céljuk, hogy segítséget nyújtsanak azoknak, akik tenni szeretnének egészségük megőrzése érdekében, esetleg javulást szeretnének elérni egészségi állapotukban. Szűréseket, tanácsadásokat szerveznek, támogatást nyújtanak azoknak, akik káros szenvedélyüktől szeretnének megszabadulni, lehetőséget biztosítanak a közös mozgásra, emellett klubfoglalkozásokat tartanak – mindezt térítésmentesen.

A gerinctorna mellett a nordic walking is szerepel a havi programpalettájukon. Több alkalommal is botot ragadhatnak e különleges sport kedvelői, hogy együtt róják a köröket a Dunaparton.

November 27-én pedig ismét várja az érdeklődőket az Autoimmun betegek klubja, melynek ötlete Pásztor Esztertől ered. A hölgy régész, de maga is érintett a betegségben. Szerette volna, ha a kliensek lehetőséget kapnak arra, hogy kicsit beszélgessenek, tapasztalatot cseréljenek, lelket önthessenek egymásba. Az Egészségfejlesztési Iroda pedig partner volt ebben, a foglalkozásokra különböző szakértőket hívnak segítségül, és rendszeresen lehetőséget biztosítanak arra, hogy a klubfoglalkozások megvalósulhassanak.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.