A Kiskunhalasi Semmelweis Kórház csapata nyerte a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Bács-Kiskun megyei szakmai versenyét.
2019.09.02.
A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezete hagyományosan, már hatodik alkalommal rendezte meg szakmai versenyét augusztus végén Kecskeméten, ahol 3 város csapata mérte össze szakmai tudását. A versenyre a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházból, a Bács-Kiskun Megyei Kórházból, és a Bajai Szent Rókus Kórházból érkeztek csapatok.
A szakdolgozók bizonyíthatták elméleti tudásukat és bemutathatták gyakorlati felkészültségüket. A szakmai vetélkedőn egyformán fontos volt a szakmai felkészültség, a humor, a csapatmunka és a hatékony munkamegosztás. A szakmai feladatok között szerepelt alap és szakápolástan, elsősegélynyújtás, anatómia, amit humoros, de még mindig a szakmához kapcsolódó feladatok követtek. A vetélkedőt ápolás történeti kérdések színesítették, hangsúlyozva a hivatás szépségét és történelmi múltját.
A Kiskunhalasi Semmelweis Kórház SZEPÓ elnevezésű csapata nyerte meg idén a versenyt, akik képviselik Bács-Kiskun megyét az országos fordulón, melyet 2019. októberében Budapesten.
A győztes SZEPÓ csapat tagjai: Dúzsné Szécsényi Hajnalka, Zseni Ildikó, Flaisz Mária, Malustyikné Kindla Erika.
Második helyezett a Bajai Kórház KutyaBAJA névre keresztelt társulata lett, harmadik helyen pedig a Bács-Kiskun Megyei Kórházból érkezett ÉLETREVALÓK csapata végzett.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.