Jótékonysági céllal látogatták meg a karácsonyi időszak alatt az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karának hallgatói a váci kórház csecsemő- és gyermekosztályát.

Az egyetemisták az idei évben is szerveztek jótékonysági gyűjtést a Kandó Ifjúsági Napok egész éven át tartó versenyének keretében. A KIN Kupáért versenyző csapat könyveket, kifestőket, színes ceruzákat, játékokat, gyümölcsöket, müzlit és édességeket gyűjtött, kifejezetten a Jávorszky Ödön Kórház kis betegei számára. A több száz tagból álló csapatot hatan képviselték. Kabalaállatuk, Dumbo az elefánt pedig külön örömet okozott az osztályon gyógyuló gyerekeknek. Az egyik kisfiúnak annyira megtetszett, hogy egy ölelést is kért az ajándék mellé a megelevenedett plüssállattól.

A karácsonyfa alá felhalmozott meglepetéseket a gyerekek és a dolgozók nevében, dr. Pongrácz Kálmán köszönte meg. A főorvos elismerését fejezte ki a fiatal adományozóknak azért is, mert figyeltek arra, hogy egészséges nassolni valókat vittek. Mint mondta, egyre több kisgyermek szenved olyan betegségben, amit a helytelen táplálkozás okoz.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.