Gyöngyös díszpolgára lett dr. Győri Imre főorvos, dr. Leövey Gábor főorvos pedig gyógyító munkájának elismeréseként megkapta a Gyöngyös Város Egészségügyéért elismerést.
2019.06.12.
Dr. Győri Imre közel ötvenéves kimagasló szakmai pályafutását, tudományos munkáját, a Bugát Pál Kórházban és a Parádfürdői Állami Kórházban, az orvostársadalom civil és szakmai szervezeteiben végzett tevékenységét, a mai napig aktív gyógyító munkáját ismeri el a Pro Civitate díj. Hiesz György polgármester adta át elismerést „a város életében betöltött kiemelkedő egészségügyi tevékenységért”.
Dr. Leövey Gábor díjazásáról a gyöngyösi képviselőtestület döntött még május végén. A főorvos hivatásszerető, betegközpontú, elkötelezett és toleráns gyógyító munkájának elismeréseként kapja meg a Gyöngyös Város Egészségügyéért elismerést a városi Semmelweis napon.
Leövey Gábor 1985-ben végzett a Debreceni Orvostudományi Egyetemen és 1990-ben szakvizsgázott urológusként. Tizenöt éve dolgozik a gyöngyösi Bugát Pál Kórházban, vezeti ambulanciát és látja el egyedüli szakorvosként az urológiai szakterületet. A kórház ellátási területéhez mintegy 80 ezer ember tartozik, így óriási betegforgalommal dolgozik minden nap, de a helyben végezhető műtétekre is szán időt. Kimagasló szakmai munkáját betegei és munkatársai is becsülik.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.