Immár negyedik alkalommal nyerte el Az Orosházi Kórház a Családbarát Munkahely címet az intézményi kategóriában.

A kórház vezetése évek óta tudatosan törekszik arra, hogy az itt dolgozók családias környezetben végezhessék munkájukat. Emellett olyan rendezvényeket szerveznek, melyek erősítik a kollektívát és összehozzák a dolgozók családjait. A Munkahelyi Wellness Programban szervezett kirándulások, sportesemények is családbarátok, azon a kórházi dolgozókon kívül a családtagok is részt vesznek.
A Munkahelyi Wellness Program során az Orosházi Kórház sárkányhajó csapata júliusban átevezte a Balatont. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség rendezvényén több mint 2000 résztvevő indult, akik kajakban, kenuban és sárkányhajóban mérték össze tudásukat. A Gyógyító Sárkányok a 42 induló csapat közül a 18. helyezést érték el, ismét bizonyítva, hogy az összefogás, a kitartás eredményt hozhat. A tavalyi dobogós helyezések után a II. Szeged Maratonon ismét remekül teljesített az Orosházi Kórház az idén nyáron Szeged belvárosában rendezett versenyen. A 8 fős maratoni váltó férfi kategóriájában az “Orosházi Kórház Démonjai” elsők lettek, míg a nőknél az “Orosházi Kórház Angyalai” a második helyen értek célba.
Az intézmény menedzsmentjének terve, hogy a Családbarát Munkahely díjjal járó 2 millió forintot többek között az ilyen sportprogramok, családi napok, kirándulások szervezésére fordítja az orosházi kórház.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.