Adományozzon szemüveget! – szólt az óbudai Szent Margit Kórház ünnepi felhívása, melyre szinte az egész ország megmozdult. Kaptak felajánlást idős emberektől, fiatal anyukáktól. Volt közöttük szinte alig használt, vagy épp kinőtt gyermek szemüvegkeretek is. Nagyon sok keret érkezett a felhívásra, melyet a nagy érdeklődésre való tekintettel, meghosszabbítottak.

Dr. Hardi Richárd szerzetes szemészorvos már közel 25 éve dolgozik a Kongói Demokratikus Köztársaságban és segíti a rászorulók életét. A kórház, melyet ő maga hozott létre és fejleszt, mintegy 40 embernek ad munkát. A Sasszemklinika 2015-ben csatlakozott Hardi doktor missziójához és így már háromszor juttatott Kongóba több ezer szemüveget és a klinika által már nem használt műszereket.

A Szent Margit Kórházban működő Premium Vision Optikával közösen indított kampányban összegyűjtött keretet a Sasszemklinikán segítségével az év második felében eljuttatják Kongóba, hogy segíthessenek azoknak az embereknek, akik számára egy adománykeret jelenti a világosságot.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.