A tavalyi, nagy sikerű debütálást követően idén is megrendezésre kerül az angolszász sportok integrált szabadidősport fesztiválja, azaz a Winners’ Day. Ráadásul a közelgő Karácsony okán az ajándék sem maradhat el.
A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) integrált szabadidősport rendezvényére 2016. december 17-én kerül sor. Az esemény célja, hogy ép és fogyatékkal élő emberek együtt sportoljanak és ismerkedjenek meg angol-szász sportokkal (amerikai foci, cheerleading, darts, golf, ligarögbi, krikett, szkander), valamint Magyarország egyik legnépszerűbb parasportjával, a bocsával.
A rendezvényen való részvétel ingyenes! Váltócipő használata kötelező.
További információk: www.winnersday.hu, www.facebook.com/winnersdaybudapest, www.fodisz.hu, www.facebook.com/fodisz
A rendezvény keretein belül külön versenyt hirdetnek oktatási intézmények, gyermekotthonok részére. A versenyen a megjelenő sportágakkal kapcsolatos feladatokat kell minél ügyesebben teljesíteni. A FODISZ, valamint a sportágak képviselői a 10 legjobban teljesítő oktatási intézmény részére 50.000 Ft-os sportszervásárlási utalványt ajánlanak fel.
Helyszín: ELTE, Bogdánfy Úti Sportcsarnok (1117 Budapest, Bogdánfy út 10.)
Időpont: 2016. december 17. szombat, 10.00 – 16.00
Szervező: Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége
Szakmai partnerek: Budapest Wolves, Magyar Golf Szövetség, Magyar Ligarögbi Szövetség Nonprofit Kft., Magyar Krikett Szövetség, Magyar Szkander Szövetség, Pető Sportegyesület.
Támogatók: Budapest Főváros Önkormányzata
###Karácsonyi ajándékok oktatási intézmények, gyermekotthonok részére
A szervezők várják oktatási intézmények, gyermekotthonok 10 fős csapatainak jelentkezését a II. Winners’ Day iskolai versenyébe. A 10 legjobban teljesítő intézmény 50.000 Ft értékű sportszervásárlási utalvánnyal térhet haza. Épek, valamint fogyatékkal élők jelentkezését egyaránt várják.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.