A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktatókórház vezetése komoly figyelmet fordít egészségügyi szakdolgozóinak, illetve magasan képzett diplomás ápolóinak motiválására. Céljuk minél több fiatal munkavállaló alkalmazása is. A célokat több folyamatban lévő projekt is támogatja.

A megváltozott ellátási igényekhez igazodó struktúra, az infrastrukturális fejlesztések elsősorban a páciensek ellátását szolgálják, de a modern egységek kialakítása, a munkakörülmények javítása hozzájárul a szakmailag elhivatott ápolók, egészségügyi szakdolgozók megtartásához is. Az Egységes ápolási eszközpark kialakítása elnevezésű projekt keretében olyan ápolási eszközöket, betegágyakat, antidekubitusz matracokat és éjjeliszekrényeket kapott a kaposvári kórház, amelyek amellett, hogy a betegek kényelmét szolgálják, az ápolási feladatokat ellátást is könnyítik.

Egy másik projektnek köszönhetően, a plusz feladatok elvégzéséért béren felüli juttatásokkal tudják motiválni a dolgozókat. Több szakmai területen is, mint például a citosztatikus laborban, vagy az onkológián, azok a szakdolgozók, akik többletfeladatot vállalnak rendszeresen többletfinanszírozásban részesülnek.

A kórház a Kaposi Mór Megyei Kórházért Alapítványon keresztül is támogatja a szakmai továbbképzésekre, tanfolyamokra jelentkező munkatársait, több, a felsőfokú tanulmányait folytató szakdolgozó pedig állami ösztöndíjprogramban vesz részt. Az Alapítvány a kaposvári egészségügyi szakiskola leendő ápolóinak is rendszeresen nyújt támogatást.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.