Ha kíváncsi rá, hogy mennyire van kitéve munkahelyi stressznek, látogasson el az alábbi weboldalra . Az anonim kérdőív kitöltése után azonnali visszajelzést kap.


A Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének kutatói „Munkahelyi stressz vizsgálata a magyar munkavállalók körében” címmel országos felmérést indítottak. A kutatás célja, hogy átfogó vizsgálat keretében azonosítsák a munkahelyi kockázati tényezőket és védőfaktorokat.


Az online alapú munkahelyi stressz kérdőív egy nemzetközileg is elismert felmérés továbbfejlesztett változata, amelynek célja a munkahelyi pszichoszociális kockázat és az azzal összefüggésbe hozható leggyakoribb pszichés tünetek (például a kiégés, a stressz, vagy az alvászavar) felmérése, értékelése.


A kutatás elősegíti a foglalkozás-egészségügyi és munkavédelmi szakemberek, valamint a munkáltatók számára a kockázatcsökkentő beavatkozások tervezését és megvalósítását.


A felhasználóbarát anonim kérdőív azonnali visszajelzést nyújt a kitöltőknek, akik megtudhatják, hogy egyéni eredményeik hogyan viszonyulnak az országos és az ágazati átlaghoz, illetve, hogy stressz-szintjük, valamint stresszel összefüggésbe hozható testi tüneteik mekkora kockázatot jelentenek számukra.


A SE Magatartástudományi Intézet Munkahelyi Stressz Kutatócsoportjának kérdőíve elérhető a www.munkahelyistresszkerdoiv.hu linken.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.