Nyugdíjbavonulása alakalmából köszöntette a kecskeméti megyei kórház a sebészeti osztály ápolóját a napokban: az intézmény udvaráról egy hőlégballon indult útjára a főigazgatóval és két munkatársával együtt.
2019.09.05.
Különös kívánsága volt a napokban nyugdíjba vonuló Rittgasszer Katalinnak, aki a Bács-Kiskun Megyei Kórház kecskeméti Általános Sebészeti Osztályán dolgozott 40 évig ápolóként. Az intézmény főigazgatója, Dr. Svébis Mihály sokáig az osztály vezetőjeként is közvetlen munkatársa volt. Már abban az időben felmerült Katalin ötlete, hogy ha egyszer nyugdíjba megy, szeretné „fentről látni a világot”, mégpedig egy hőlégballonos utazás során, melyre magával vinné szeretett egykori főnökét is.
Ennek az extrém kívánságnak tettek eleget kollégái, barátai, akik megszerveztek neki egy hőlégballonos repülést Kecskemét fölött. A kórház melletti tartalékterületen szálltak fel este 19 órakor és egy óra repülést követően landoltak egy Méntelek környéki pusztán. Ígéretét betartva, Katalin magával vitte a kórház főigazgatóját és munkatársnőjét is.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.