Programokban bővelkedő sportnapot és pikniket tartott Kecskeméten a Bács-Kiskun Megyei Kórház a munkatársaknak és családjaiknak.
2019.07.24.
– A Bács-Kiskun Megyei Kórház nyerte el idén a Családbarát Kórház 2019 díjat, melyet a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Magyar Kórházszövetség közösen alapított, és idén először adott át. Nagy öröm volt számomra személyesen átvenni – mesél az előzményekről dr. Svébis Mihály, az intézmény főigazgatója. – Az elismerés kapcsán szerettük volna megköszönni minden munkatársunknak egész éves kitartó munkáját, ezért kórházi sportnapot és pikniket rendeztünk számukra a közeli szabadidőközpontban.
A családi nap keretén belül kórházi focikupát tartottak, amelyen aranyérmes a Műtösök csapata lett az idén. A pikniken jól fogyott a gulyásleves és sör is, az érdeklődők emellett táncbemutatókon, közös jóga és több koncerten vehettek részt.
A gyerekek szórakozását bábszínház, légvár, arcfestés, bűvész, gyógyító bocsok és kézműves foglakozás tette teljessé. A rendezvényen a Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány is részt vett szinte minden négylábú terápiás munkatársával.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.