Még júniusban fogtak össze a motorosok az esztergomi kórházért, jótékonysági akciójuk keretében kétmillió 34 ezer forintot gyűjtöttek össze az intézmény számára.
2019.08.28.
Motorosok is lehetnek angyalok elnevezéssel idén már ötödik alkalommal fogtak össze a száguldás szerelmesei az esztergomi kórházért. Több mint hatszáz motor zúgott fel egyszerre június idusán, hogy részt vegyenek a nem mindennapi jótékonysági akcióban. A felvonuláson való részvétel feltétele volt, hogy matricát, zászlót vagy egyenpólót vásároljanak, és az ebből származó bevételt az intézménynek adományozták.
Lehotay Kata a rendezvény egyik főszervezője a napokban adta át az akció bevételét a Vaszary Kolos Kórház főigazgatójának, Kanász Gábornak: kétmillió 34 ezer forint gyűlt az idén össze. Az adományt a kórház tisztasági festésre fordítja, amely nagyon fontos a fertőzések megelőzése érdekében. A traumatológiai szakrendelő, a sürgősségi, valamint a rehabilitációs osztály falai újulnak meg, a fennmaradó összegből pedig az intenzív osztályra szereznek be kisebb műszereket.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.