Izgatott gyermeksereg várta énekszóval a kecskeméti kórház karácsonyi hangulatban feldíszített előcsarnokában a Mikulást, aki krampuszai társaságában motoros, gurulós szánon érkezett.

A Bács-Kiskun Megyei Kórház aulájában hagyományosan színes programokkal készültek a gyermekosztály munkatársai a Mikulás fogadására. Az intézményben gyógyulók mellett az ott dolgozók gyermekei, unokái is izgatottak várták a fehérszakállút.  Természetesen nem üres kézzel érkezett, minden gyerkőc csomagot kapott ajándékba tőle.

A kézműves foglalkozások mellett játékok, csillámtetoválás, terápiás kutyusok, a gyógyító bocsok program és finomságok várták a kicsiket és nagyokat.

A rendezvény kezdetén Gödény Anikó Mikulásváró műsorával szórakoztatta a gyerekeket. Közösen járták be az aulát varázspálcát keresve és közösen varázsoltak elő ismert mesefigurákat a gyermekek nagy örömére.

Az eseményen a Füredi Felnőttképző és Szolgáltató Kft. szimulátorát is ki lehetett próbálni, ami szintén nagy népszerűségnek örvendett.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.