Államalapításunk ünnepéhez kapcsolódva ünnepi díszközgyűlést tartottak Székesfehérváron. A rendezvény keretében Dr. Hagymásy László főorvos kitüntetést vehetett át.

A székesfehérvári díszközgyűlésen a családközpontú szülészet kialakításáért és folyamatos fejlesztéséért végzett magas színvonalú szakmai munkája elismeréseként Pro Civitate kitüntető címet adományozott az augusztus 20-án Dr. Hagymásy Lászlónak, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szülészeti és nőgyógyászati osztálya vezető főorvosának.
Dr. Hagymásy László főorvos kiemelt szakterületei a családközpontú szülészet, a meddőség, az inkontinencia, a nőgyógyászati sebészet és a daganatsebészet. A szakmailag elismert főorvos a családközpontú szülés élharcosa. Vezetésével évek óta azon dolgoznak a kórházban, hogy minél családiasabb légkört alakítsanak ki mind a szülőszobákban, mind pedig a gyerekágyas osztályokon, ahol a kisbaba érkezése a család születését jelenti. A főorvosnak és munkatársainak köszönhetően európai színvonalú, jól felszerelt és otthonos szülészeti-nőgyógyászati osztály várja a családokat, a felkészítéstől a szülésig, és a kórházban töltendő első napokon.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.