Immár negyedik alkalommal hirdetett országos receptversenyt a Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság (MOMOT) a Kor Kontroll Társasággal közösen. 2016. február 15-ig olyan fényképpel ellátott recepteket várnak, amelyek hozzájárulnak a testsúly megtartásához vagy csökkentéséhez, illetve a cukorbetegeknek szóló ételekkel is lehet nevezni.
Megdöbbentő tény, hogy a magyar lakosság 60 százalékát érinti a túlsúly vagy az elhízás. A pluszkilók komoly terhet rónak a szervezetre, olyan betegségek kialakulásával hozhatók összefüggésbe, mint a 2-es típusú diabétesz, egyes szív- és érrendszeri vagy daganatos megbetegedések.
A MOMOT és a Kor Kontroll Társaság közös pályázatára bárki benevezhet, minimum 1, maximum 3, fotóval ellátott receptet lehet elküldeni a címre.
A pályázati kiírás pontos részleteiről és az elbírálásról az alábbi oldalon lehet tájékozódni: Főzz másképpen! /Receptverseny/
A nyertes recept beküldője egy két főre szóló 3 napos, 2 éjszakás wellness hétvégén vehet részt, emellett vásárlási utalványok és könyvjutalmak is gazdára találnak.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.