Zalaegerszegen szeptember 22-én tartották azt a karitatív rendezvényt, amelynek segítségével a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályát támogatták.
2019.09.24.
A jótékonysági gyaloglás körülbelül 5 kilométeres távot, vagyis fejenként 10 000 kis lépést jelentett. A részvétel feltétele 1000 Ft-os támogatójegy vásárlása volt, a befolyt összbevételt egy cég megduplázta, és felajánlotta az osztálynak.
Hasonló sétát szerveztek Győrött. Itt a Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítványt támogathatták a résztvevők. Az alapítvány az összegyűlt támogatást tűkiemelő szoftverre fordítja, amely megkönnyíti a nagyvénák felkeresését a kisgyermekek esetében. Zalaegerszegen a Zala Megyei Szent Rafael Kórházat támogathatták a sétálók, a bevétel a kórház a szülészeti osztályának eszközvásárlását támogatja. Ezen kívül még az ország másik hét kórháza javára is gyűjtöttek a sétálós megmozdulással.
Legközelebb 2019. szeptember 28-án várják a támogatókat. Lajosmizsén a Kecskeméti Gyermekosztályért Közhasznú Alapítványt segíthetik az érdeklődők. A sétával itt légzéstámogató eszközre gyűjtenek. Tavaly több mint háromezren gyalogoltak országszerte a jó ügyért és saját egészségükért. A részvételi díjakból befolyt összeget, összesen 3,5 millió forintot akkor is a gyermekkórházak és gyermekalapítványok kapták.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.