A szekszárdi RÉV Szenvedélybeteg-segítő szolgálat, túrát és pikniket szervez 2019. június 26-án. A „Lépésben, szertelenül” elnevezésű túra fél tízkor indul, a piknik pedig délben órakor kezdődik.
2019.06.24.
A szekszárdi RÉV Szenvedélybeteg-segítő szolgálat közel 20 éve látja el Tolna megye szenvedélybetegeit az ambulanciáján. Elsősorban az alkohol-, drog-, gyógyszer-függők, játékszenvedély-betegek, valamint hozzátartozóik nappali és közösségi ellátásával foglalkozik. A szolgálat minél több szenvedélybeteget szeretne elérni, amelyre kitűnő alkalom a kábítószer elleni küzdelem nemzetközi napján rendezett piknik.
Június 26-át az ENSZ 1986-ban nyilvánította a kábítószer elleni küzdelem nemzetközi napjává. Világszerte mintegy 200 millió ember fogyaszt rendszeresen illegális szereket. A drogfogyasztás éves szinten megközelítőleg 200 ezer ember halálát okozza. A kábítószer-ellenes világnap erre a problémára szeretné ráirányítani a figyelmet, az ENSZ programjának fő célja pedig az illegális kábítószer-fogyasztás visszaszorítása.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.