A kecskeméti kórházban hosszú hónapok óta kezelés alatt álló, súlyos tüdőbeteg szentesi Kula Kira álmát váltotta valóra a kecskeméti Füredi András és családja. Egy Xbox játékkonzollal lepték meg a lányt.

Füredi András, a Füredi Autósiskola és Képző Központ tulajdonos-ügyvezetője Mikulásnak öltözve, ajándékot osztogatva találkozott tavaly decemberben a 14 éves Kirával a Bács-Kiskun Megyei Kórház Gyermekosztályán.

Kira több éve hónapokat tölt kórházban cisztás fibrózis betegsége miatt, és régi vágya volt a játékkonzol. Jól tudták ezt az osztályon dolgozó orvosok, ápolók is, így amikor Füredi-Mikulás decemberben megkérdezte őket, hogy mivel lephetné meg a kis beteget, nem sokáig kellett gondolkodniuk a válasszal. Minderről a lány nem tudott.

Fürediék örömmel teljesítették a kívánságot. Véleményük szerint a kórházaknak nem csak decemberben lenne szükségük az adományozási lehetőséggel bírók segítéségére. A Füredi család képviseletében András négy gyermeke közül ketten, Tamás és Hanna adták át a meglepetést a kórházban. Kira pedig örömében megszólalni is alig tudott.

 

Forrás: keol.hu

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.