A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban olyan szolgáltatásokat is igénybe vehetnek a környéken lakók, amelyek segítik a tájékozódást abban, alkalmasak-e egy adott állás betöltésére. 2019.09.13.
Hazánkban a Munka Törvénykönyve írja elő, hogy a munkavállaló csak olyan feladatra alkalmazható, ami az egészségére káros hatást nem gyakorol. A munkáltatók a dolgozókat munkába állásuk előtt, illetve időközönként kötelesek az ingyenes munkaköri alkalmassági vizsgálatokat lehetővé tenni az üzemorvosi rendeléseken. Ilyen típusú vizsgálatokat végeznek Győrben is.
Az itt található Foglalkozás-egészségügyi Szolgálat szlogenje is jól kifejezi, miért lehet fontos részt venni egy ilyen vizsgálaton. „A munkaalkalmasság megállapítása kulcs a munkához, kulcs a megélhetéshez." – írja kórház honlapján található bemutatkozó. A győri szolgáltatás nagy előnye, hogy a kórházban komplex vizsgálatokra is lehetőség van. Itt koncentráltan megtalálható a kiemelkedően magas, országosan, sőt nemzetközileg elismert szakmai potenciál. A különböző orvosi szakterületek, egy helyen és egy időben elérhetők.
Aki Győrben szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatást, az a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen keresztül kaphat bővebb felvilágosítást.

NNK feher logo

Az egeszseg.hu a Nemzeti Népegészségügyi Központ tulajdona.
Minden jog fenntartva 2021 ©

szechenyi 2020 also